Sportfeestzomer 2021

Beste sportfeestgangers en ouders

Eerst en vooral: het is zeer belangrijk dat je deze pagina grondig leest. Op deze pagina zullen jullie kunnen lezen hoe jullie je moeten inschrijven voor de sportfeesten, hoe onze oefeningen er verder uitzien en hoe de maatregelen eruit zullen zien tijdens de sportfeesten zelf.

1) inschrijven voor de sportfeesten

Via de link hieronder komen jullie op een online inschrijfdocument uit. Vul dit nauwkeurig in. Het is beter om even grondig je agenda erbij te nemen dan dit snel in te vullen. Want op basis van deze gegevens schrijven wij ons in voor de sportfeesten, zorgen wij voor vervoer, opbouw van de piramide,...

Vul dit in tegen 01/07 (of gewoon nu, nu je toch al op bezig bent ;)

https://docs.google.com/forms/d/1FLStIPnw1sQIg6-iGRZThC5kFFvoT-Osv0YT7VRDDfU/edit

2) De oefeningen van deze zomer

Voor de zomer oefenden de jongens en meisjes telkens apart. Dit houden we zo voor de oefeningen in juli en augustus.

Dus: 

- Maandag (19h-21h) --> Jongens

- Dinsdag (19h-21h) --> Meisjes

- Woensdag (19h-21h) --> Jongens

- Donderdag(19h-21h) --> Meisjes

- Vrijdag (19h-21h30) --> Jongens en meisjes

Uitzondering: Donderdag 01/07 zal de oefening van 17h50 - 18h50 zijn aangezien de leiding dan vergadering heeft.

3) De sportfeesten

Zondag 04/07: sportfeest in Zaffelare

Zondag 11/07: sportfeest in Nazareth

Zondag 18/07: Geen sportfeest

Zondag 01/08: sportfeest in Belsele

Zondag 08/08: sportfeest in Stekene

Zondag 15/08: Regionaal sportfeest Antwerpen (jureren)

Zondag 29/08: Regionaal sportfeest Sint-Niklaas

Hoe wij naar deze sportfeesten zullen gaan en wanneer we in de ochtend afspreken op KLJ zullen jullie telkens de week van het sportfeest te horen krijgen van onze sportfeestverantwoordelijken.

4) Maatregelen op de sportfeesten (BELANGRIJK)

KLJ neemt veel maatregelen om te sportfeesten goed te laten verlopen, hieronder een opsomming met korte uitleg. Lees dit zeker ook eens grondig door!

--> Op een sportfeest gelden afdelingsbubbels van maximaal 100 personen. Binnen deze bubbels moet je je dan niet aan social distancing houden. Alle bubbels moeten strikt van elkaar gescheiden blijven.

Zelfs als personen in elkaars persoonlijke bubbel zitten buiten de sportfeesten, kunnen ze geen contact met elkaar hebben tijdens het sportfeest. Hier zullen we zeer strikt in zijn om het overzicht te kunnen bewaren en de veiligheid te kunnen garanderen.

Op het sportfeest zal de organisatie overtreders één waarschuwing geven, bij een tweede waarschuwing worden alle betrokken personen naar huis gestuurd.

--> Voor elke afdelingsbubbel wordt een eigen plaats rond het middenterrein voorzien, met een veiligheidsmarge tot de andere afdelingen.

Wanneer je deze plaats verlaat is het dragen van een mondmasker verplicht. In de eigen veiligheidszone van je bubbels, is het dragen van een mondmasker dus niet verplicht.

--> In de gangpaden zullen looprichtingen aangebracht worden, wachten op de paden tussen de ringen is verboden.

--> Mondmaskers zullen minimaal verplicht worden wanneer je je over het terrein verplaatst. Deelnemers zijn vrij om voor elke sport wel of niet een mondmasker te dragen.

--> Atletiek/-16-spel zal NIET doorgaan. Het middagprogramma zal dus waarschijnlijk korter zijn.

--> Vendelen/wimpelen: Let op bij het aan- en aftreden op dat je minimaal 1 meter van de rand van de ring blijft. Blijf bij het aan- en afmelden uit de box rond de jurytafel. Als er een wachtzone voor een afdelingsbubbel is aan de rand van de ring, dan blijf je ook steeds daarvan 1 meter verwijderd.

--> Dans/Piramides: Zelfde maatregelen zoals bij het vendelen en het wimpelen om uit de buurt van de jury te blijven. Binnen de discipline is er geen beperking aangezien we een bubbel vormen.

--> Touwtrekken: Ontsmetten van de handen, enkel de afdelingen die afgeroepen worden mogen zich naar het touwtrekterrein begeven (geen toeschouwers dus) en het dragen van een mondmasker is verplicht.

--> Publiek zal enkel toegelaten worden in een bezoekerszone die zich aan de horeca en evenementregels houdt. Beslis dus voor jezelf of het de moeite is om te komen kijken.

--> Er zal met drankkaarten gewerkt worden, deze kan je kopen op de sportfeesten zelf. Probeer zoveel mogelijk met bankkaart te betalen.

--> Drank en eetvoorzieningen: Hierbij worden de regels van de horeca gevolgd. Bediening komt naar de afdelingsbubbels. Deelnemers mogen niet aanschuiven om te drank of eten.

Nogmaals, lees deze pagina zeker grondig door! Bij vragen kan je ons steeds contacteren.

Met vriendelijke groeten

Stef Van den Brande

KLJ Zele-Heikant