Lokalen & verhuur

Lokaal

Op zaterdag 22 november 2014 kwamen meer dan 200 nieuwsgierigen een kijkje nemen in onze nieuwe lokalen. Zij kwamen samen met onze deken, burgemeester en de kerkfabriek van den Heikant onze lokalen officieel openen.

Na jaren activiteiten te geven in lokalen die te klein waren voor al onze leden te herbergen, was het tijd voor een nieuw ruimer lokaal. Op een jaar tijd werd dan ook ons oude lokaal afgebroken en op dezelfde plaats een gloednieuw lokaal gezet. Dit kon op zo’n korte tijd verwezenlijkt worden dankzij de vele hulp van leden, ex-KLJ’ers en KLJ ouders.

Om dit allemaal te financieren organiseerden en organiseren we nog steeds verschillende acties die geld in het laatje brengen o.a. een kraampje op de Zeelse kerstmarkt, onze oud-ijzerophaling, onze jaarlijkse fuif,…

Verhuur


Jammer genoeg mogen we onze lokalen niet verhuren van de parochie. De parochiezaal De Kring kan u wel huren. Meer info kunt u terugvinden op de site van de De Kring. (www.dekringzeleheikant.be/). 


Indien u toch vragen hebt kan u terecht bij Ward Blancquaert:

ward.blancq@gmail.com

0491 04 28 18


Ligging

Het lokaal van KLJ Zele-Heikant is gelegen tussen de kerk en de parochiezaal in het midden van de dorpskern van Zele-Heikant.

Adres: Heikant 272B, 9240 Zele

Link naar Google maps