Sportfeestweekend 30/08-01/09

Beste leden, ouders, sympathisanten, vrienden,...

Je hebt het waarschijnlijk al gezien, op 1 september organiseert KLJ Zele-Heikant het regionaal sportfeest! Uiteraard hoort hier een heus feestweekend bij. Natuurlijk zijn jullie allemaal uitgenodigd! Bij deze eens alles op een rijtje:

Vrijdag 30/08:
De eerste dag van ons feestweekend staat onze BBQ gepland. Een lekker stukje vlees, wat gezonde groentjes en een lekker ijsje als dessert, wat wil je nog meer?! Voor de enthousiastelingen onder ons is er ook een Bingo voorzien, ga jij naar huis met een mooie prijs?

- Menu 1: worst (€12)

- Menu 2: worst en kip (€17)

- Menu 3: worst en scampi (€17)

- Menu 4: worst, kip en steak (€22)

- Menu 5: veggie (€17)

Inschrijven kan via volgende link: https://forms.gle/2RHMGgSBNKver96v8

Zaterdag 31/08:

Op zaterdag gaan we om 13h00 reeds van start met ons Kubb-tornooi. Zullen wij jouw team als winnaar kronen op het einde van het tornooi? Voor de kinderen is er een leuk kinderdorp voorzien (grime, glittertattoos, springkastelen,…) of spelen ze liever ook een Kubb-spelletje? Dan kunnen zij meedoen met het kindertornooi!

Een Kubb-team bestaat uit 3-6 spelers. Voor €20 euro ben je ingeschreven en speel je mee voor de winst!

Inschrijven kan via volgende link: https://forms.gle/GmLFKXn3MAxW4aX8A

Ons Kubb-tornooi loopt over in een gezellige zomerbar, blijf dus na de Kubb zeker plakken! Indien je niet meespeelt met het Kubb-tornooi kan je voor €5 inkom de gehele avond genieten van de heerlijke sfeer en bands. Het Lokerse bandje ‘Waterproov’, de Zeelse groep ‘Fameus’ en onze eigenste Philippe Robrecht zullen jullie die avond voorzien van mooie liedjesteksten en gezellige deuntjes!

Tijdens deze zomerbar zijn onze foodstandjes geopend. Heerlijke nacho’s, partysnacks, een lekkere cocktail,… het kan allemaal!

Meer informatie: https://fb.me/e/6myChAGZT

Zondag 01/09:

Tot slot ons regionaal sportfeest! Kom om 14h00 ons leuke openingsnummer bewonderen! Daarop volgt een heus spektakel waarbij 41 KLJ-afdelingen het beste van zichzelf geven in het vendelen, wimpelen, dansen, lopen, touwtrekken en piramide-bouwen! Wij zorgen voor het entertainment, de snacks en het drinken, jullie voor de sfeer?!

Hopelijk zien we jullie op deze dagen!