Annulatie paaskamp en -16 weekend

Beste ouders/leden

Bij deze delen wij het slechte nieuws mee dat ons paaskamp en -16 weekend niet mag/zal doorgaan. De gemeente Zele heeft de beslissing gemaakt om volgend artikel op te nemen in het burgemeestersbesluit:

 
Vrije tijdsactiviteiten zijn mogelijk voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar voor zover deze behoren tot de reguliere werking van onze verenigingen of organisaties. Noch de organisatie van gezinsoverschrijdende vakantie-activiteiten in privé- of verenigingsverband, noch de intensifiëring van verenigingsactiviteiten tot stages, kampen of meerdaagse activiteiten, noch het verhogen van de frequentie van activiteiten zijn toegelaten, tenzij ze passen in het gemeentelijke kader voor noodopvang voor kinderen van ouders die niet in de mogelijkheid verkeren zelf opvang te voorzien, maar wel een hoge opvangnood kennen omwille van een zorgberoep, een beroep waarbij telewerk niet mogelijk is of een kwetsbare situatie.
 
Het idee om dus een 'dagkamp' te organiseren is dus niet mogelijk, aangezien dat een meerdaagse activiteit is en een verhoging van de frequentie van de activiteiten.
 
Het spreekt voor zichzelf dat de reeds betaalde inschrijvingsgelden teruggestort zullen worden!
 
Doordat het paaskamp niet doorgaat zal er wel een extra 'gewone'  activiteit voor de -8, -10 en -12 plaatsvinden. Deze zal doorgaan op 4 april.
 
Het is enorm jammer, maar niets aan te doen. Volgend jaar dubbel zo goed!
 
Met vriendelijke groeten
KLJ Zele-Heikant