KLJ Zele-Heikant

Activiteiten voor de -12!


Zaterdag 06/01: Drei keuningen & KLJ- mis (17h-21h)
De wijzen uit het oosten hebben geen GPS nodig. Zij hebben een heldere ster aan de hemel die hen de weg wijst. Maar nu de zon hoog in de hemel staat, is de ster in ‘heinde en verre’ niet te bespeuren. Zo zitten Balthasar, Melchior en Caspar dus vast op den Heikant. Kom jij ook naar de KLJ? Dan kunnen wij samen met de drie koningen de schatten en cadeautjes voor Jezus klaar maken.

Liefste leden, vandaag is het tijd om onze K van KLJ eens in de verf te zetten. We voorzien voor jullie een rustige activiteit waarbij we met z’n allen rond de tafel gaan smullen. Dus jullie hoeven vooraf niet te eten! Nadien sluiten we af met onze jaarlijkse KLJ- mis. Met zijn allen gaan we er een mooie viering van maken die zeker de moeite waard zal zijn! Aarzel niet om je ouders uit te nodigen voor de KLJ- mis. Achteraf kunnen ze steeds een hapje en een drankje nuttigen in ons lokaal.

Zondag 21/01: Doe het zelf met ROGER! (14h-17h)
Beste klussers
Hebben jullie zin om de handen uit de mouwen te steken? Ja?! Dan heeft de jullie leiding goed nieuws voor jullie. Vandaag gaan we namelijk werken met onze handen! Een clubhuis of een echte KLJ- zeepkist, wij kunnen het vandaag allemaal!

Zondag 04/02: Schaatsen gewest (13.15h -17h)
Zoals elk jaar trekken we opnieuw onze schaatsen aan. We doen dit zoals gewoonlijk niet alleen, maar we nemen ook onze vriendjes mee van het gewest Durme mee. Jullie worden om 13.15h verwacht op KLJ met €5 en je KLJ-sjaaltje en/of trui aan. Achteraf voorzien we een lekker drankje en koekje. Inschrijven kan via klj.heikant@gmail.com, wie bereid is om te voeren naar de kristalijn in Gent kan dit melden bij Sarah De Graeve (0488 56 69 21). VERGEET ZEKER GEEN HANDSCHOENEN (deze zijn verplicht)!

Zondag 18/02: In de DISCOOOO (14h-17h)
We zijn joooooong, de wereld wil ons ontmoeten! Hadden we 10 miljoen, wat zouden wij dan doen? Een feestje bouwen en ons geld opdoen! Hmmm is het jullie ook opgevallen dat al die liedjes in het meervoud staan? Dat komt namelijk omdat alleen feesten helemaal niet leuk is! Daarom kunnen jullie zondag met al jullie vriendjes die nog niet kennisgemaakt hebben met KLJ samen met ons mee feesten! (uitnodiging volgt nog)

Zondag 04/03: Gewoon gaan  (14h-17h)
Gewoon gaan! Maar naar waar eigenlijk? Naar de KLJ gaan? Dat is al zeker! Maar hoe gaan we gaan? Met wat gaan we gaan? Met wie gaan we gaan? Vandaag moeten we ons niet zoveel vragen stellen! Het motto is: GEWOON GAAN!  
Vragen?

Heb je vragen over de werking van de -12? Dan kan je steeds terecht bij Arne Baeyens
groepsverantwoordelijke -12:
arne.baeyens.ab@gmail.com
TEL: 0494 99 33 10
KLJ Zele-Heikant dankt zijn sponsors!

 pjkvd
't Gelagdevriese