KLJ Zele-Heikant

Activiteiten voor de -12!


Zondag 8 oktober: miserie miserie het is een groot mysterie(14h-17h)
De ene verdachte na de andere, maar niemand getuigd. Het is een mysterie wie al die miserie hier veroorzaakt. Het is een groot probleem, maar dat oplossen kunnen we niet meer alleen. Kom met een goede fysiek en een denkvermogen naar KLJ want we hebben jullie ECHT nodig!‼

Zondag 22 oktober: Int stad van Lokeren (13h30-17h)

De vos doet zijn ronde
In de van Lokeren
Die van Zele zijn zo kwaad
Om dat hier vos Reineart gaat
Jarenlang hebben ze met ons gespot, maar nu al de kippen in Lokeren op gegeten zijn. Zijn wij der als de kippen bij om hen uit de nood te helpen.
Kom zeker met je fiets naar KLJ want wij gaan onze Heikantse kippen naar Lokeren voeren.

Zondag 5 november: Wilde westen (14h-17h)
Alle indiaantjes schieten met banaantjes… Jaja jullie kennen de clichés wel over de cowboys en Indianen. Maar wat is nu eigenlijk echt gebeurt vroeger waardoor de indianen met hun bananen op de cowboys schieten. Zouden de cowboys daarmee van die O-benen hebben? Kom vanmiddag naar KLJ en ontdek wat er vroeger in  het wilde westen echt gebeurt is.

Zaterdag 11 november: stoet (9.30h-16h)

Ook dit jaar zullen we aanwezig zijn op de 11 november stoet in Zele. Kom dus zeker om 9.30h naar de KLJ en vergeet zeker niet je trui en/of sjaaltje! Tot dan! Er zal ’s middags lekker eten voorzien worden, met achteraf een superleuke activiteit!


Zaterdag 11 november: Flowerpuffpower (14h-17h)
Na al dat oorlogsgeweld maken we ons één met de natuur. Of de kracht van bloemen de kracht van onze leden kan evenaren valt nog af te wachten. Het battelen tegen moeder natuur kunnen we natuurlijk niet zomaar… We toveren ons dit keer om in rasechte hippies. Peace man en tot dan!  

Zondag 26 november: Dust gralekken dust (14h-17h)
Heb jij ook zo’n gralekken dust of wist jij het antwoord ook weer niet. Kom je kennis, je blaas en je lachspieren testen. Want deze middag heeft de leiding de super hilarische ik heb dorst quiz in elkaar gestoken. Heb jij het antwoord op de vraag ook niet geen probleem. Sprokkel je punten tijdens de mega uitdagende doe rondes.

Zondag 10 december: Zwarte piet is naar de zak (14h-17h)

Aiaiai begin je het al te voelen het is de week dat de sint in het land is. De stressjes komen dan toch wel op. Zou ik dit jaar wel braaf genoeg geweest zijn? OF moet ik nu wéér in de zak.

Zaterdag 23 december: frisco in den disco (14h-17h)
Brrr…
Het is bijna kerst en het winterweer is al helemaal in ons lokaal gekropen. Je bent als het ware een frisco in ons ijspaleis, maar daar weet de -12leiding wel raad mee.  We vieren deze keer kerst op z’n best! Dit maal toveren we ons ijspaleis om in een heuze disco. Ben je een kerstkonijn of een feestvierder groot of klein? Dan kan je niet anders dan aanwezig zijn! Onze partybrillen staan al op want de disco gaat op z’n kop!

Vragen?

Heb je vragen over de werking van de -12? Dan kan je steeds terecht bij Arne Baeyens
groepsverantwoordelijke -12:
arne.baeyens.ab@gmail.com
TEL: 0494 99 33 10
KLJ Zele-Heikant dankt zijn sponsors!

 pjkvd
't Gelagdevriese