KLJ Zele-Heikant

Activiteiten voor de +16!


29 september: startnacht scherten en goan 19u30-11u!
Aje moet scherten moete scherten zei ooit een wijze zebra. Om het KLJ jaar goed in te zetten nodigen wij jullie uit om 19u30 in ons lokaal met de fiets(!). Vergeet zeker jullie slaapmatje (geen veldbedden) en slaapzak niet. We zullen rond 11u op 30/09 terug aan het lokaal zijn. Indien er vragen zijn kan ons bereiken op daan.tkindt@outlook.com. Hopelijk tot dan!

Vrijdag 13 Oktober: Operatie Windkracht 19h30-23h

Sorry, de snorry,… voel je ook dat windje? Hoe je vast aan de takken van de bomen want het gaat hier stormen. Sorry leider Daan hoge bomen vangen veel wind. Sorry leider Arne windjes treffen u het snelst en het hardst.

Vrijdag 20 oktober: OK uitstap dag van de jeugdbeweging 19h30-… 

Kan jij niet genoeg krijgen van de KLJ? Kom dit dan laten zien! Het is vandaag dag van de jeugdbeweging en dat kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan! Doe je uniform aan en kom met je fiets naar de KLJ zodat we aan de wereld kunnen laten zien welke jeugdbeweging de beste is!

27 oktober: Klaarzetten fuif 19h
Vanavond is het dan zo ver en vliegen we al beetje terug naar het verleden. Stap in onze tijdmachine, vlieg mee terug in de tijd en zet onze fuif voor morgenavond klaar.

28 oktober: Fuif 20u-…

Help jij ons om onze fuif onvergetelijk te maken? We verwachten jou om 20u op KLJ. Leidster Sarah zal jullie nog sturen welke werkjes jullie willen doen op deze fantastische avond!

11 november: - &+ act wapenstilstand gemeentespel (9-16h)
Den oorlog? Dat is iets dat we hier in Zele niet gekend hebben denk ik. Of toch wel? Aangezien we er in dit tekstje niet uitkomen zullen we het maar moeten uitzoeken in Zele zelf. Dus zorg ervoor dat jullie op deze dag op tijd en met een fiets(want in die tijd hadden ze nog geen auto’s, of toch wel?) aanwezig zijn zodat wij het centrum van Zele kunnen onderzoeken naar de invloeden van deze oorlog. Uitnodiging volgt nog.

24 november: schimmel aan de zak 19u30-23u
Waarom heeft Sinterklaas zo’n grote zak? Omdat hij maar eens per jaar komt.
Om 19u30 verwachten we jullie in het KLJ lokaal om samen uit te pluizen wat er nu juist gebeurd is met de zak van Sinterklaas  en of we deze nog kunnen redden tegen 6 december.

2 December: toneel 19u30-23u
Het is weer zover, toneel op ons heikantje. Wil jij ook jouw lachspieren trainen en komen genieten van het schouwspel dat ze voor ons gemaakt hebben? Stuur dan een mailtje naar klj.heikant@gmail.com  voor 31/10. De kostprijs hiervoor bedraagt 8 euro.


15 december: Vuurspelen in de ijstijd 19u30-23u

We gaan terug in de tijd, zo’n 600 miljoen jaar terug waar we moeten overleven in de ijstijd door ons te verwarmen met vuur. Ben jij de eerste mens die het vuur ontdekt? Kom het te weten op 15 december om 19u30 op KLJ.

17 december: kerstmarkt zele

22 december: OK: thema Kerst bonk bonk bonk eet jij eens van mijn kerststronk

Je leest het goed de kerstman is verstrooid geweest. Hij is namelijk van de trap gevallen. Daarom kan hij niet langer pakjes uitdragen. Kan jij onze kerstman helpen(ja, zijn zak is wel nog in orde). Gelukkig heeft hij nog een kerststronk om hem op te beuren na dit vreselijke ongeluk.

23 December: Kerstmarkt

Voordat we kerst kunnen vieren moeten we eerst een goede kerstmarkt meemaken. Waar kan je dat beter doen dan op de kerstmarkt van onze KLJ? Kom vanavond naar de Kerstmarkt!


Vragen?

Dan kan je steeds terecht bij Daan T’Kindt
daan.tkindt@outlook.com 
TEL: 0479 89 09 22
KLJ Zele-Heikant dankt zijn sponsors!

 pjkvd't Gelagdevriese sponsor