KLJ Zele-Heikant

Activiteiten voor de +16!


Vrijdag 05/01: Drie koningen (19.30h -…)

Driekoningen, Driekoningen, geef mij nen nieuwen hoed. M’n ouwe is versleten, m’n moeder mag het nie weten. M’n vader heeft het geld op de rooster geteld. Smeer jullie stembanden maar al, want vandaag gaan we de reis van de drie koningen Caspar, Balthasar en Melchior reconstrueren. De heldere ster gaat ons de weg wijzen… Niet naar het goud, de wierook of de mirre, maar naar lekkernijen gepresenteerd door goede zielen. Kleed jullie warm aan, doe jullie goede stapschoenen aan en kom naar KLJ!

Zaterdag 06/01: KLJ mis (19h-21h)
Liefste leden, vandaag is het tijd om onze K van KLJ eens in de verf te zetten. We voorzien voor jullie een rustige activiteit waarbij we met z’n allen rond de tafel gaan smullen. Dus jullie hoeven vooraf niet te eten! Nadien sluiten we af met onze jaarlijkse KLJ- mis. Met zijn allen gaan we er een mooie viering van maken die zeker de moeite waard zal zijn! Aarzel niet om je ouders uit te nodigen voor de KLJ- mis. Achteraf kunnen ze steeds een hapje en een drankje nuttigen in ons lokaal. 

Vrijdag 12/01: OK Een tocht door het donker - Glow in the dark (20h-…)

Een tocht door het donker ti di didi tie.We zijn toch niet bang ti di didi tie.We hebben een glowstick bij ti di didi tie
en dat maakt ons blij ti di didi tie. Als we croque-monsieurtjes eten ti di didi tie. Durven we goed eten ti di didi tie. Elise ging niet mee ti di didi tie. Ze had nog zin in theeeeeeeeeeeee

Trek je meest fluo, lichtgevende en glowende kleren aan en kom mee feesten met ons op deze zotte open kot.

 

Vrijdag 19/01: THE GOOD, THE BAD, THE KLJ’ER (19.30h -…)


 “Il buono, il brutto, il klj’er” zo zegt ge dat in het Italiaans denk ik. Op deze avond gaan we constant close- ups nemen van julie ogen, zal er veel geweld zijn met weining woorden en zal er begleidende muziek zijn om alles wat spannender te maken. Maar dit is natuurlijk maar niks zonder de KLJ’ERS van het verhaal dus zie dat je aanwezig bent!

Vrijdag 26/01: De Game koning (19.30h-…)

Video Games hebben mijn leven geruïneerd, gelukkig heb ik nog 2 extra levens. Ben jij ook zo’n fervent gamer en heb jij nog coole games thuisliggen? Breng ze dan zeker mee zodat we allemaal samen kunnen gamen op deze game night.

Vrijdag 02/02: OK Flessennacht (20h-…)

De examens net achter de rug en waarschijnlijk hebben jullie het weer schitterend gedaan. (Kuch Kuch…) Maar deze avond vergeten we de school even. Alle buizen laten we thuis en samen komen we vieren dat we (weer) geflest zijn. Niets is beter dan enkele flessen te delen om dit te vieren.

Zondag 04/02: Schaatsen gewest (13.15h -17h)
Zoals elk jaar trekken we opnieuw onze schaatsen aan. We doen dit zoals gewoonlijk niet alleen, maar we nemen ook onze vriendjes mee van het gewest Durme mee. Jullie worden om 13.15h verwacht op KLJ met €5 en je KLJ-sjaaltje en/of trui aan. Achteraf voorzien we een lekker drankje en koekje. Inschrijven kan via klj.heikant@gmail.com, wie bereid is om te voeren naar de kristalijn in Gent kan dit melden bij Sarah De Graeve (0488 56 69 21). VERGEET ZEKER GEEN HANDSCHOENEN (deze zijn verplicht)!

Vrijdag 16/02: Bal marginal (19.30h- …)

Beste Johnny's en Marina's,

Het is weer tijd om al die schaamte thuis te laten en volledig los te gaan tijdens ons bal marginal. Hoe fouter, hoe liever! Er is wel een dresscode, namelijk marginaal. Wie niet marginaal is, mag niet binnen. Onze marginale uitsmijter zal jullie keuren. Tot straks!
Groetjes Marginaalste

Vrijdag 23/02: Dropping
Uitnodiging volgt nog

9-11/02: Winterweekend +16
 (uitnodiging volgt nog)

Vrijdag 09/03: Passief Agressief Patsergedrag (19.30h-…)
Ben jij een PAP? Dan ben je aan het juiste adres! Onze psychologen zullen jou eens grondig onderzoeken om na te gaan hoe PAP juist ontstaat en wat we ertegen kunnen doen. En heel misschien winnen we samen wel de Nobelprijs…
Vragen?

Dan kan je steeds terecht bij Daan T’Kindt
daan.tkindt@outlook.com 
TEL: 0479 89 09 22
KLJ Zele-Heikant dankt zijn sponsors!

 pjkvd't Gelagdevriese sponsor